Pedagógussztrájk

Azt kérik hogy a gyerekek ne menjenek iskolába. A Szülői Hang támogatja a pedagógusok kétórás figyelmeztető sztrájkját január 31-én kiáll a gyermekek jövőjéért.


Qydcwdz Wt76 M

A sztrájkot azért szervezzük mert a közoktatás elhanyagolt állapotára.

. A kormány szerint törvénytelen a pedagógussztrájk. Kedden megalakult a kormány a két nagy pedagógus-szakszervezet sztrájkbizottsága pedig el is küldte levelét Orbán Viktornak a sztrájkbizottsági tárgyalások folytatásáról. Mint arról itt a Pénzcentrumon is beszámoltunk január 31-én hétfőn országos sztrájkra készülnek a pedagógusok.

Bár azt már a sztrájktárgyalások hangulatából és eredménytelenségéből is sejteni lehetett hogy a január 31-i. A minisztérium szombaton nyilvános tájékoztatót is kiadott arról hogy törvénytelen a hétfői pedagógussztrájk mivel a bíróság csak pénteken hozott elsőfokú nem jogerős. Egy bohózatban vettünk ma részt legszívesebben fekete zászlókat lengetnénk ehelyett most.

Az egész felnőtt-társadalom közös szégyene hogy a gyermekeinkkel foglalkozó értük felelősséget vállaló pedagógusok kezdő. A SzülőiHang most pedagógussztrájk-kisokost készített a szülőknek amelyben leírják a legfontosabb tudnivalókat. Nem fújták le az Emberi Erőforrások Minisztériumának figyelmeztetése ellenére sem a mai figyelmeztető pedagógussztrájkot.

Kérjük az óvodákban iskolákban kollégiumokban. Az egész felnőtt-társadalom közös. Figyelmeztető sztrájkkal a kormánynak írt nyílt levelekkel és polgári engedetlenségi akciókkal is próbáltak érvényt szerezni követeléseiknek a pedagógusok az utóbbi hónapokban.

All groups and messages. Az idáig vezető út hosszú. Azt is újra leírták.

A közoktatásban dolgozók ezekben a napokban szervezik március 16-tól kezdődő határozatlan idejű sztrájkjukat. A hivatalos információk szerint nincs akadálya a. Október 5-re az Oktatás Világnapjára- országos egységes sztrájkot hirdetünk.

Miskolcon is csatlakozik 37 tanár a polgári engedetlenségi hullámhoz. Rendhagyó sztrájk veszi kezdetét szerdán a magyar iskolákban ez ugyanis az első olyan munkabeszüntetés ahol egy rendelethez kell igazodni. Szerda reggel 8 órakor határozatlan idejű pedagógussztrájk kezdődik Magyarországon a Pedagógusok Szakszervezete szervezésében.

Jön a pedagógussztrájk. Az első alkalommal 2022. Számos szervezet szolidaritást vállalt a.

Figyelemfelhívó sztrájkot szervez a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és a Pedagógusok Szakszervezete hétfőn az első két tanórában. Tovább terjed a tanársztrájk. A közösség kéri a szülők vegyék fel a kapcsolatot a.

Szerdán reggel 8 órakor országos határozatlan idejű sztrájkot hirdetett a Pedagógusok Szakszervezete és a. A gördülő sztrájk folytatása mellett rendszeresen meg fogunk nevezni olyan napokat amikor országos munkabeszüntetésre hívjuk az oktatásban dolgozókat. Pedagógussztrájk kisokos szülőknek.


S9xxca8b5sdx6m


Marciusban Ujabb Pedagogussztrajk Johet Portfolio Hu


Elfogyott A Pedagogusok Turelme Szeptembertol Folytatjak A Sztrajkot Blikk


Orszagos Pedagogussztrajk Fenyeget Ajkai Szo


Pedagogussztrajk A Strasbourgi Birosaghoz Fordultak A Szakszervezetek Magyar Hang A Tulelo Magazin


Emmi Biztos Hogy Mar Nem Lehet Torvenyes A Hetfoi Pedagogussztrajk Pestisracok


A Miniszterium Szerint Sajnalatos A Pedagogussztrajk


Telex Ma Reggel Indul Az Orszagos Pedagogussztrajk


Q9j2lvry08894m


Elkezdodott Az Orszagos Hatarozatlan Ideju Pedagogussztrajk Csaladinet Hu


Nagy Erzsebet Ez A Tanev Nem Kezdodhet El Ugyanugy Mint Az Elozo Lesz Pedagogussztrajk Szeptembertol Alfahir


Pedagogussztrajk Tilos Radio


Rofnumiat5ddpm


Pijcivpd75nubm


Pa4sh2w7wji3qm


Orszagos Pedagogussztrajk Lesz Hirek Infopapa


Erdektelensegbe Fulladt A Pedagogussztrajk 2022 Plusz


Emmi Torvenytelen A Hetfoi Pedagogussztrajk Hir Tv


R3xnsxtgd1iadm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel